TANDPLEJE ! 

                           SUNDHED ?

                                             SYGDOM ? 

 

 

  af

Tandlæge Henrik Lichtenberg

 

 

 

Hvorfor er 1,8 millioner danskere kronisk syge?

I foreløbig elleve stater i USA skal der være et skilt i venteværelset hos tandlægen, hvis der bruges amalgam, hvor der står: “at denne klinik anvender amalgam, som indeholder 50% kviksølv som man ved, kan give reproduktionsforstyrrelser og fosterskader”.

Optagelse af kviksølv i fosteret fra moderens amalgamfyldninger er også blevet fastslået.

Børn udskiller fluor mindre effektivt end voksne. Derfor ophobes der mere fluor, når man har fået fluor som foster eller spæd.

Fluor er næsten lige så giftigt som arsenik. Én tube tandpasta, som spises på én gang, er nok til at slå et barn ihjel eller give det en alvorlig forgiftning!

Undersøgelser viser at hjernens udvikling er meget følsom for fluortilførsel og at påvirkningen fra fluor i miljøet allerede begynder i fostertilstanden og barnealderen, hvor udviklingen af nervesystemet foregår hurtigst.

Lave doser af natriumfluorid har vist sig, ved dyreforsøg, at forøge kræftcellernes vækst ved at omdanne normale celler til kræftceller og ved at forøge andre kemikaliers evne til at give kræft

Børns intelligens påvirkes af fluor

Kinesiske undersøgelser har givet os forøget information om virkningen af fluor på børns intelligens (IQ).

Når en rodfyldt tand implanteres under huden på en kanin, dør kaninen på mindre end to dage, nogle gange indenfor 12 timer.

Porcelæn giver radioaktiv stråling, mere end hvad der regnes for farligt.